Smits Keukens

Van Slopen tot Koken

Smits Keukens: van slopen tot koken

Smits Keukens voert alle werkzaamheden met betrekking tot de nieuwe keuken zelf uit. Onder andere het (de-)monteren van de keuken, elektra-, loodgieters-, timmer- en stucwerk. Alles in 1 hand uitgevoerd, door verschillende mensen die hun vak verstaan en dat tot in perfectie uitvoert met een goede planning. Het houdt dus niet op na de verkoop.

De eigenaar René Schellevis luistert aandachtig en denkt mee over de verbouwing van de keuken. Hij geeft een vakkundig advies, presenteert verschillende mogelijkheden tegen diverse tarieven en tekent uw keuken uit met de computer, heel helder. Zo wil je ieder jaar wel een keuken kopen.

Uw complete verbouwing

U bent in bezit van een bestaande woning of u gaat er één kopen waaraan wel het één en ander gerenoveerd moet worden dan kunnen wij u daarbij helpen. Of het nu gaat over de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, wc of de gehele woning. Wij verzorgen de gehele renovatie van slopen van bestaande installaties, evt. verwijderen van muren tot het opnieuw aanleggen van elektra, loodgieterswerk, stucadoor enz. Alles loopt via ons zodat u maar één aanspreekpunt hebt. Wij gaan samen alle mogelijkheden af voor een perfecte renovatie. Aan de hand daarvan maken wij een passende offerte. Ook is natuurlijk de mogelijkheid om een deel in eigen beheer te doen.

Kozijnen

Bent u op zoek naar houten- of kunststofkozijnen om uw oude te vervangen die precies passen bij de stijl van uw interieur, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van houten en kunststofkozijnen. Wij kunnen houten kozijnen in alle mogelijke maten en vormen maken met Komo-keur en F.S.C. keurmerk. De houten kozijnen maken we in de door u gewenste houtsoort en leveren we af in de grondverf of blank gelakt. Wij werken alleen met hoogwaardig hout. Ook zorgen we ervoor dat uw kozijnen voldoen aan alle moderne gemak en comfort. Alle opties van draaibare delen zijn mogelijk, van deuren/ramen tot draaikantelramen/deuren en schuifpuien.