Smits Keukens

Pimp my kitchen

Het is nu mogelijk om tegen een laag bedrag een voor het zicht nieuwe keuken te realiseren.

Is uw keuken technisch nog prima maar niet meer eigentijds, dan kunnen ze bij Smits Keukens uw keuken een totaal nieuwe uitstraling geven d.m.v. nieuwe fronten en grepen, een nieuw werkblad of nieuw en zuiniger inbouwapparatuur. U kunt eindeloos spelen met kleuren, materialen, dessins en grepen. Kies uit vlakke of paneel deuren, voor warm hout of strak hoogglans. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dat uw wensen, voorkeuren en uw gemak voorop staan bij de renovaties die wij uitvoeren spreekt voor zich. U geeft de kaders aan en bepaalt zelf aan welke eisen en wensen uw ‘nieuwe’ keuken moet voldoen. Samen met uw renovatiespecialist kijkt u vervolgens wat er mogelijk is en hoe de renovatie het beste aangepakt kan worden, ook in relatie tot uw budget.

Elke renovatie die wij uitvoeren is volledig en alle extra werkzaamheden zitten bij onze prijs inbegrepen. Dat betekent dat we bij ieder project een kookklare, schone keuken opleveren. De oude kastdeurtjes en het oude werkblad worden afgevoerd, net als alle verpakkingen en restmaterialen. De prijzen die wij afgeven zijn inclusief transportkosten, montage en aansluiting, technische controle, het afvoeren van de oude apparatuur en de garantie.

Ook ná de renovatie van uw keuken kunt u namelijk een beroep op uw renovatiespecialist blijven doen. Eventuele problemen worden snel en vakkundig opgelost want u wilt natuurlijk optimaal van uw nieuwe keuken blijven genieten. Jaar in, jaar uit. Die garantie bieden wij. De meest uitgebreide service, voor één totaalprijs.

U de wensen en ideeën, wij de kennis en het vakmanschap.