Smits keukens

Bezoek aan huis

Veilig bezoek aan huis

Via ons afsprakenformulier  kan je een afspraak maken voor een bezoek aan huis. Tijdens het bezoek houdt jouw keukenadviseur uiteraard de maatregelen van het RIVM in acht: hij of zij schudt geen handen, draagt een mondmasker en houdt anderhalve meter afstand.

Vertel ons alvast wat je wensen zijn

Voor een geslaagd bezoek neemt jouw keukenadviseur van tevoren telefonisch contact met je op en stelt je vragen over hoe jouw nieuwe keuken eruit moet gaan zien. Welke kleuren en materialen vind je mooi? Wat voor wensen heb je met betrekking tot de keukenapparatuur? En hoe ziet de opstelling van jouw nieuwe droomkeuken eruit? Misschien heb je zelf al een moodboard gemaakt, de 3D-keukenplanner gebruikt óf het gratis inspiratieboek doorgebladerd. Geef dat dan zeker aan je keukenadviseur door. Op basis van jouw wensen kan de keukenadviseur overgaan tot het maken van een 3D-keukenontwerp, inclusief gespecificeerde offerte met direct de beste prijs.

Tijdens de afspraak

Op de dag van de afspraak neemt je keukenadviseur niet alleen het keukenontwerp en de gespecificeerde offerte voor jouw keuken mee, maar ook de materialen en kleuren van het keukenfront, keukenwerkblad en de handgrepen. Zo kun je zien én voelen hoe jouw keuken eruit gaat zien! Ook krijg je gedetailleerde informatie over de gekozen keukenapparatuur en informeren we je over de kwaliteitskenmerken van onze keukens.

Inmeten en montage van de keuken

Op basis van het gemaakte keukenontwerp meten we de beschikbare keukenruimte direct voor je in. Dat is handig, want zo weet je zeker dat straks alles past. Wanneer je besluit de keuken te laten monteren, dan kan dit uiteraard worden verzorgd door één van onze vakkundige keukenmonteurs.