Smits Keukens

Over ons

Smits Keukens adviseert, inspireert en realiseert al meer dan 50 jaar op hoog niveau en staat garant voor kwaliteit en service voor een scherpe prijs!

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, wij stellen samen met u de ideale keuken samen. In een uitvoerig gesprek nemen wij uw keukenwensen met u door, vrijblijvend dus zonder verplichtingen, maar wel verantwoord en gedegen. Onze adviseurs zijn zeer deskundig en zeker niet opdringerig. Zij volgen de trends in de keukenbranche nauwkeurig, passen het assortiment moeiteloos aan als de wens van de consument verandert.

U kunt rekenen op een vakkundige installatie door onze eigen monteurs. Wij nemen alle zorgen op ons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de planning van de loodgieter, elektricien of stucadoor. Smits keukens regelt het voor u: “van slopen tot koken”.

Waarom Smits Keukens?

  • Smits Keukens neemt de tijd om samen met u de ideale keuken te ontwerpen
  • Geen verkoop druk
  • In meerdere stappen/afspraken tot de ideale oplossing
  • 3D animaties /fotorealistische beelden op groot scherm
  • Eigen montage dienst
  • Slopen en afvoeren, elektrawerk, timmerwerk, stucwerk
  • Strakke planning alles in eigen beheer

Smits Keukens in de prijzen

Uit een onderzoek van het vakblad Elsevier-Retail uitgevoerd door het onderzoekbureau Mystery Guest ICP is gebleken dat Smits Keukens tweede van Nederland en beste keukenzaak van Noord- Holland is geworden. Medewerkers van het bureau bezochten in opdracht van het blad Elsevier verschillende keukencentra verspreid over Nederland om te controleren hoe keuken zaken presteren, omdat de keukenbranche zo nu en dan een slechte pers krijgt.

Volgens het rapport blinkt Smits Keukencentrum uit in de prijs/kwaliteit verhouding (geen schijnkortingen), service en ook niet onbelangrijk het meedenken met kopers, onder het motto: “we willen de klanten het werk uit handen nemen” en maken dat waar (Blad Elsevier-Retail).

‘Dat komt omdat Smits Keukens alle werkzaamheden zelf uitvoert met betrekking tot de nieuwe keuken o.a. elektra-, loodgieters-, timmer- en stucwerk. Alles in 1 hand uitgevoerd, door verschillende mensen die hun vak verstaan en dat tot in perfectie uitvoert met een goede planning. Het houdt dus niet op na de verkoop. Verder stond in het rapport dat de eigenaar dhr. R. Schellevis aandachtig luistert en meedenkt over de verbouwing van de keuken. Hij geeft een vakkundig advies, presenteert verschillende mogelijkheden tegen diverse tarieven en tekent uw keuken uit met de computer, heel helder. Zo wil je wel ieder jaar een keuken kopen.’

Er was ook een minpuntje, volgens het rapport gaf dhr. Schellevis aan op afspraak te werken voor een vrijblijvend uitgebreid gesprek. Reactie van dhr. Schellevis:

‘Als klanten een goed advies en mooi ontwerp wensen wil ik me daar 100% voor inzetten en heb daar dan ook de tijd voor nodig. Ik kan dan niet meerdere klanten tegelijk helpen. We hebben dit ingevoerd om teleurstellingen te voorkomen. En als we tijd hebben helpen we uiteraard meteen. Voor een showroom bezoek en advies hoeft natuurlijk niemand een afspraak te maken.’

Smits Keukencentrum kreeg als eindcijfer 8,8. Schelfhorst keukens in Middelburg (Zeeland) was de beste met als eindcijfer 9.